Sponsoring

UNITED DANCE CENTRE is een dansschool uit de Liemers met leslocaties in Zevenaar, Duiven, Doesburg, Elst, Lobith en Giesbeek. UNITED staat voor verbondenheid en saamhorigheid, waarden die wij als dansschool graag vertegenwoordigen. Met ons team van enthousiaste en ervaren docenten proberen wij hier elke les aan bij te dragen. Wij vinden het belangrijk dat onze leerlingen met een goed gevoel naar de les komen en daar ook weer mee weg gaan. Zo hopen wij onze liefde voor dans met veel passie en plezier te kunnen delen.

In 1997 is Mix of Music opgericht en het koor bestaat nu uit 50 enthousiaste dames en heren. Omdat wij niet gebonden zijn aan een bepaalde stijl of levensovertuiging zingen wij, onze naam zegt het al, een muzikale mix aan nummers en stijlen: van musical tot rock en van pop tot een klassiek nummer. De nummers worden drie- tot soms acht-stemmig uitgevoerd en bij optredens wordt zonder bladmuziek gezongen.

Stichting MTM heeft als doel om één keer per vier jaar een theaterspektakel neer te zetten die een regionale uitstraling heeft, met medewerking van een heel team aan vrijwilligers uit met name Overlangel, Neerloon en Keent. En dit dragen wij een warm hart toe vandaar dat we deze stichting sponsoren.

Sungrooves: One more time

Na bijna twintig jaar komt er een einde aan het SunGrooves-tijdperk. Maar deze periode wordt waardig afgesloten met een feestje! We gaan nog één keer samen volle bak genieten van de muziek, sfeer en elkaar. Nog één keer. One More Time. En dat dragen wij een warm hart toe vanuit Qintec.

Een afspraak maken?

Wij adviseren u graag