Projectmontage

Betrouwbare partner

De afgelopen jaren hebben we succesvol sanitair en doucheopstellingen in nieuwbouwprojecten gemonteerd. Dit tot volle tevredenheid van onze opdrachtgevers en hun klanten. Wij draaien onze hand niet om voor een project van 1.000 doucheopstellingen monteren of de afmontage van het gehele sanitair in nieuwbouwwoningen. Logisch dus dat wij voor veel fabrikanten, projectinstallateurs en groothandels al jarenlang een betrouwbare partner zijn.

Een project is niet alleen monteren maar ook anticiperen op wat er op locatie afspeelt. Contact met de opdrachtgevers en leverancier is een belangrijk deel van een succesvol project.

Alterna Douches Free Grab schuifdeur mat zwart helder inloop sfeer hires
Alterna Meubelen Max set 12B sfeer hires

Deskundig en nauwkeurig

Projectmatig of seriematige sanitair montage is ons op het lijf geschreven. Wij draaien onze hand niet om voor montages van doucheopstellingen, badkamermeubelen, de toiletten en fonteintjes. Op elke locatie zijn wij inzetbaar; een hotel, appartementencomplex of een hele woonwijk. We monteren deskundig en volgens afspraak en we houden daarnaast de naleveringen nauwkeurig in de gaten. En als het nodig is bedenken we met de opdrachtgever een gepaste oplossing voor iedere uitdaging.

Een afspraak maken?