Projecten

Bekijk hieronder welke mooie projecten wij al gerealiseerd hebben. Van het plaatsen van 156 douchecabines in Hotel Innside Melia Aachen tot het monteren van diversen doucheschermen in 534 koop- en huurwoningen aan de Handelskade in Nijmegen.

Bunkertoren Eindhoven
Fotocredits: Van Wijnen

Project Bunkertoren Eindhoven

In opdracht van hebben wij Novellini de montage van 127 mixed douchewanden verzorgd in de huurappartementen in de Bunkertoren in Eindhoven. Looptijd van het project: februari tot augustus 2022.

Project Kade in Veenendaal

De-Kade-Veenendaal-oost
Fotocredits: Veluwezoom Verkerk bv
Fotocredits: Veluwezoom Verkerk bv

Project Nido Utrecht

In samenwerking met Schulte Lastrade hebben wij de montage van 750 Plieger nisdeuren verzorgd. Dit bijzondere nieuwbouwproject bevindt zich op de locatie van het oude ziekenhuis in Utrecht. Loop van het project: juni 2019 - mei 2020.

Project Koetshuislaan in Waalwijk

Koetshuislaan-Waalwijk
Hotel Innside Melia Aachen

Project INNSiDE by Meliá Aachen

In opdracht van Huppe Nederland en in samenwerking met Bosmans montage techniek hebben wij 156 douchecabines geplaatst bij INNSiDE by Meliá Aachen. De Huppe Pro-edition wanden staan gemonteerd in een open badkamer met een deels gematteerde douche-afscheiding. Door het deels gesatineerde glas geeft het toch de nodige privacy. Loop project: van december 2015 tot maart 2016.

Project Handelskade Nijmegen

In opdracht van Gevierdales en H.Ek installatiemaatschappij mochten wij diversen doucheschermen in 534 koop- en huurwoningen plaatsen. In de koopwoningen bevinden zich de meest uiteenlopende producten van Huppe, Sealskin en Novellini. Loop van dit project: maart 2016 tot mei 2018.

Handelskade Nijmegen

Een afspraak maken?

Wij adviseren u graag