Onze partners

Bekijk hier de diverse samenwerkingen met onze partners.

Sanitair montage in de breedste zin van het woord. Qintec verzorgt projectmatig sanitair montage voor opdrachtgevers als Giesbers. Wij ontzorgen de opdrachtgever en zorgen voor een juiste, waterdicht werkende badkamer en toiletruimte. Na de montage stellen wij een rapport op met foto’s zodat we laten zien wat en hoe wij de zaken gemonteerd hebben. De opdrachtgever kan uit het opmerkingenveld opmaken welke werkzaamheden er eventueel nog op te pakken zijn. Qintec maakt bij een gebrek altijd een werkorder aan en bewaakt of de missende/defecte onderdelen binnenkomen. Na binnenkomst plant Qintec de werkorder in voor uitvoering.

Het private label is voor Plieger belangrijk. Qintec is een servicepartner van Plieger en volgt storingen op aan een deel van het Plieger assortiment. Of het gaat om een douchetoilet, bidetdouche, douchewand, keramiek of kraan, Qintec zet zich door heel Nederland in om de consument optimaal gebruik te kunnen laten maken van het aangekochte product. Na de service/montage maken wij een bezoekrapport op met onze bevindingen en foto’s, dit koppelen dat terug aan onze opdrachtgever.

De douchewandenproducent Novellini verkoopt onder andere projectmatig doucheopstellingen. Qintec is een vaste montagepartner voor het monteren van de verschillende doucheopstellingen in geheel Nederland. Projecten van 10 tot 1.000 douchewanden kunnen door Qintec verzorgt worden. Doordat Qintec de juiste werkwijze en software hanteert is er op elk moment goed inzicht in de status van het project. Na de montage maken wij een montagerapport op met foto’s en koppelen dat terug aan onze opdrachtgever Novellini.

De Italiaanse kranenproducent Nobili levert tevens kranen in Nederland. Qintec verzorgt de reparaties en beoordelingsbezoeken bij de consumenten zodat zij storingsvrij gebruik kunnen maken van het Nobili assortiment.

Voor IBB monteert Qintec met de regelmaat doucheopstellingen. Wij verzorgen deze opstellingen inclusief het afkitten van de gemonteerde douchewand en douchecabine. Na de montage maken wij een montagerapport op met foto’s en koppelen dat terug aan onze opdrachtgever IBB.

Voor Huysinc (voorheen Van Wanrooij Warenhuys) is Qintec een servicepartner voor de keukens die verkocht worden. Qintec verzorgt de reparaties aan keukens zoals het afstellen van een kastdeur en/of lade, het vervangen van een kast, inbouwapparaat, kraan en zelfs een geheel keukenblad. Qintec is allround inzetbaar en beheerst het serviceproces als geen ander. Qintec bijt zich vast in de opdracht en informeert elke betrokken partij tijdig zodat men op de hoogte is van de stand van zaken. De opdrachtgever kan live meekijken wat de status is van de opdracht en kan direct schakelen na gereedkomen van de melding. De klantbeleving is bovenal de belangrijkste factor van Huysinc. Qintec sluit als partner hier feilloos op aan. Na de reparatie maakt Qintec een rapportage op van de uitgevoerde werkzaamheden en maakt foto’s van voor en na de werkzaamheden zodat men kan laten zien wat het uiteindelijke resultaat is geworden.

Al meer dan 15 jaar is Qintec een montagepartner van Gevier voor het inmeten en monteren van standaard en maatwerk doucheopstellingen, inloopdouches, hoekcabines en nisdeuren van veiligheidsglas. Qintec is bekend met de meest gangbare merken zoals Huppe, Kermi, HSK, Novellini, Sealskin, etc. Omdat Qintec niet merkgebonden is kan er als groothandel snel geschakeld worden op een “afwijkende” situatie op de nieuwbouw. Van elke inmeting en montage stelt Qintec een bezoekrapportage op met foto’s en een heldere omschrijving van de werkzaamheden zodat Gevier haar klanten kan informeren over de stand van zaken.

Het private label is voor Galvano een belangrijk artikelgroep. Qintec is een servicepartner van Galvano en lost storingen op aan het private label en andere A-merken uit het assortiment. Of het gaat om een douchewand, kraan, bidetdouche, douchewand, keramiek of douchetoilet. Qintec zet zich door heel Nederland in om de consument optimaal gebruik te kunnen laten maken van het aangekochte product. Na de service/montage maken wij een bezoekrapport op met onze bevindingen en foto’s, dit koppelen we terug aan onze opdrachtgever Galvano.

Lavigo, private label sanitair van de BME Groep. Qintec is de uitvoerende servicepartner van Galvano om in geheel Nederland te zorgen dat consumenten langdurig juist gebruik kunnen maken van het aangekochte sanitair. Lavigo is een belangrijke speler voor de on- en offline sanitairmarkt en maakt deel uit van het A-merken pallet in Nederland en Europa.

Sanitairmontage in stapel- en woningbouw. Qintec verzorgt projectmatige sanitairmontage voor Van Delft projecten. Wij ontzorgen de opdrachtgever en zorgen voor een juiste, waterdicht werkende badkamer en toiletruimte. Qintec ontzorgt en neemt hele projecten aan voor de montage van sanitair en aanverwante artikelen. Na de montage stellen wij met foto’s een rapport op zodat men ziet wat en op welke wijze Qintec de artikelen heeft gemonteerd. Opdrachtgever heeft door de duidelijke rapportages overzicht op de stand van de woning en weet wat er eventueel nog aan restwerk over is om de woning te completeren. Qintec maakt altijd een werkorder aan van de openstaande zaken en bewaakt of de missende/defecte onderdelen binnenkomen. Na binnenkomst plant Qintec de werkorder in voor uitvoering.

Sanitairmontage op projectbasis. Qintec verzorgt projectmatige sanitairmontage voor een groot deel van de Van Losser Groep. Qintec zorgt voor een waterdichte en juist werkende badkamer en toiletruimte. Qintec ontzorgt en neemt gehele projecten aan of het nu gaat om luxe woningen of enkel de doucheopstellingen, sanitair en aanverwante artikelen. Na de montage stellen wij met foto’s een rapport op zodat men ziet wat en op welke wijze Qintec de artikelen heeft gemonteerd. Opdrachtgever heeft door de duidelijke rapportages overzicht op de stand van de woning en weet wat er eventueel nog aan restwerk over is om de woning te completeren. Qintec maakt altijd een werkorder aan van de openstaande zaken en bewaakt of de missende/defecte onderdelen binnenkomen. Na binnenkomst plant Qintec de werkorder in voor uitvoering.

Sanitairmontage in stapel- en woningbouw. Qintec verzorgt projectmatige sanitairmontage voor H.ek Installaties. Wij ontzorgen H.ek in hun capaciteitstekort en zorgen voor een juiste, waterdicht werkende badkamer en toiletruimte. Qintec ontzorgt en neemt hele projecten aan voor de montage van sanitair en aanverwante artikelen. Na de montage stellen wij met foto’s een rapport op zodat men ziet wat en op welke wijze Qintec de artikelen heeft gemonteerd. Opdrachtgever heeft door de duidelijke rapportages overzicht op de stand van de woning en weet wat er eventueel nog aan restwerk over is om de woning te completeren. Qintec maakt altijd een werkorder aan van de openstaande zaken en bewaakt of de missende/defecte onderdelen binnenkomen. Na binnenkomst plant Qintec de werkorder in voor uitvoering.

Voor Installatiebedrijf Krechting verzorgt Qintec sanitairmontage in stapel- en woningbouw. Wij ontzorgen hen in hun capaciteitstekort en zorgen voor een juiste, waterdicht werkende badkamer en toiletruimte. Qintec ontzorgt en neemt hele projecten aan voor de montage van sanitair en aanverwante artikelen. Na de montage stellen wij met foto’s (WKB proof) een rapport op zodat men ziet wat en op welke wijze Qintec de artikelen heeft gemonteerd. Opdrachtgever heeft door de duidelijke rapportages overzicht op de stand van de woning en weet wat er eventueel nog aan restwerk over is om de woning te completeren. Qintec maakt altijd een werkorder aan van de openstaande zaken en bewaakt of de missende/defecte onderdelen binnenkomen. Na binnenkomst plant Qintec de werkorder in voor uitvoering.

Douchewand montage op projectbasis. Qintec verzorgt een deel van de projectmatige douchewand montage voor installatiebedrijf Toonen in Wijchen. Qintec zorgt voor een waterdichte en juist werkende doucheoplossingen. Qintec ontzorgt en neemt gehele projecten aan of het nu gaat om luxe woningen of enkel de doucheopstellingen en aanverwante artikelen. Na de montage stellen wij met foto’s een rapport op zodat men ziet wat en op welke wijze Qintec de artikelen heeft gemonteerd. Opdrachtgever heeft door de duidelijke rapportages overzicht op de stand van de woning en weet wat er eventueel nog aan restwerk over is om de woning te completeren. Qintec maakt altijd een werkorder aan van de openstaande zaken en bewaakt of de missende/defecte onderdelen binnenkomen. Na binnenkomst plant Qintec de werkorder in voor uitvoering.

 

Badkamermeubel en douchewand montage op projectbasis. Qintec verzorgt projectmatige montage op verschillende bouwprojectren van Van Thiel Optimaal. Qintec zorgt voor een waterdichte en juist werkende badkamer en toiletruimte. Qintec ontzorgt en neemt gehele projecten aan of het nu gaat om luxe woningen of enkel de doucheopstellingen, sanitair en aanverwante artikelen. Na de montage stellen wij met foto’s een rapport op zodat men ziet wat en op welke wijze Qintec de artikelen heeft gemonteerd. Opdrachtgever heeft door de duidelijke rapportages overzicht op de stand van de woning en weet wat er eventueel nog aan restwerk over is om de woning te completeren. Qintec maakt altijd een werkorder aan van de openstaande zaken en bewaakt of de missende/defecte onderdelen binnenkomen. Na binnenkomst plant Qintec de werkorder in voor uitvoering.

Wil je ook een partnership met Qintec en je organisatie ontlasten? Qintec is een mooie aanvulling voor je montage afdeling. Qintec werkt snel, efficiënt, WKB proof en communiceert helder.

Een afspraak maken?

Wij adviseren u graag