Aftersales service

Onze service

Qintec is het verlengstuk van de salesafdeling van keuken(toe)leveranciers, sanitair groothandels en fabrikanten van sanitair. Wij dragen bij aan het adequaat completeren van een volwaardige keuken of badkamer. Wij vervangen die beschadigde plint, hangen de kastdeur recht of stellen het lijnenspel van de naden tussen de deuren af. Ook monteren en vervangen wij aanrechtbladen, doucheschermen en toiletten. En zijn we kundig met inbouwapparatuur. Een lekkende kraan of niet juist functionerende kokend waterkraan? Wij repareren het.

Een keuken is vaak het pronkstuk in een woning en de badkamer is dé plek om te relaxen. Beide niet iets wat consumenten dagelijks aanschaffen. Het is een hele uitgave en dit moet goed zijn. Een keuken of badkamer is niet vaak in één keer gereed, er is veelal wel iets wat afgesteld of vervangen dient te worden.

Douchedeuren dienen altijd perfect gemonteerd en afgesteld te zijn zodat deze langdurig storingsvrij functioneren. Onze specialisten monteren  de opstellingen zo vakkundig dat dit waargemaakt kan worden.

Qintec is gespecialiseerd in het tevreden maken van de klant, rating 10 is het doel! Niet alleen het recht hangen van het deurtje maar ook de klantbeleving is een van de kwaliteiten die Qintec te bieden heeft. Wij ontzorgen de keuken(toe)leverancier, zodat zij zich kunnen concentreren op de verkopen.

Naast dat Qintec is gespecialiseerd in reparatie en complementeren van keukens en badkamers kunnen wij ook helpen bij de  aftersales van sanitaire producten en aanverwanten. Wij denken graag mee met de leverancier over de beste oplossing of verbetering van een product, zodat de storing niet nogmaals voor hoeft te komen.

Keukenservice, keuken grijs
Sanitair service Qintec

Aftersales service

Onze service is als verlengstuk van uw sales, zo kunt u de ‘technische dienst’ uitbesteden. Verkoop zonder goede aftersales service kan een vervangings- of herhalingsaankoop belemmeren. Fabrikanten en leveranciers streven naar het leveren van een 100% goed product. Ondanks die insteek komt het voor dat de inzet van sanitairservice nodig is om een probleem op te lossen.

Qintec denkt mee!

Aftersales service zit in het DNA van Qintec. Wij zijn gespecialiseerd in onafhankelijke product- en/of montage beoordelingen; we adviseren, repareren of vervangen producten adequaat en doeltreffend. We denken mee met uw als leverancier en kunnen adviseren in het bieden van de juiste oplossing. Onze adviezen kunnen zelfs doordringen tot aan de productie van het product. Zodat een volgende soortgelijke storing niet meer aan de orde is. Met onze krachtige samenwerking blijft voor uw klant niets anders over dan bij een volgende aankoop van sanitair weer bij u aan te kloppen.

Een afspraak maken?

Wij adviseren u graag