Montage douchewand

Montage douchewand

Wij streven ernaar om hoogwaardige douchewanden te monteren die voldoen aan de verwachtingen van de klanten van onze partners. Of het nu gaat om een standaardafmeting of maatwerk, we volgen een zorgvuldig proces om ervoor te zorgen dat de montage efficiënt en professioneel verloopt.

Allereerst zorgen we ervoor dat we over de juiste gereedschappen en materialen beschikken voordat we beginnen. We controleren of we de benodigde wandprofielen, glaspanelen, afdichtingsstrips, schroeven en andere bevestigingsmaterialen bij de hand hebben. Daarnaast gebruiken we gereedschappen zoals een waterpas, laser, boormachine en schroevendraaier.

Vervolgens meten we de beschikbare ruimte zorgvuldig op en bepalen we de juiste afmetingen voor de douchewand. Als maatwerk vereist is, zoals een aangepaste hoogte of breedte, bespreken we dit met de klant en bieden we een oplossing op maat. We kunnen ook rekening houden met specifieke designvoorkeuren, zoals glasafwerkingen of profielkleuren.

Na het verkrijgen van de benodigde materialen beginnen we met de montage. We plaatsen de wandprofielen stevig op de vloer en tegen de muren, waarbij we ervoor zorgen dat ze waterpas zijn. Vervolgens installeren we de glaspanelen in de profielen, waarbij we zorgvuldig controleren op een goede pasvorm en afstelling. We bevestigen de glaspanelen stevig aan de profielen met behulp van geschikte bevestigingsmiddelen.

Tijdens de montage zorgen we ervoor dat de douchewand op de juiste manier wordt afgedicht. We plaatsen afdichtingsstrips tussen de glaspanelen en rondom de wandprofielen om lekkages te voorkomen. We testen de douchewand op waterdichtheid en maken indien nodig aanpassingen om een perfecte afdichting te garanderen.

Na de montage controleren we grondig of alles stevig is bevestigd en goed functioneert. We reinigen de douchewand grondig en verwijderen eventuele bouwresten. We zorgen ervoor dat de klant volledig tevreden is met het eindresultaat en geven indien nodig advies over onderhoud en schoonmaak.

Door zorgvuldig te plannen, de juiste stappen te volgen en indien nodig maatwerk te leveren, monteren we als bedrijf douchewanden op een professionele en klantgerichte manier. We streven ernaar om hoogwaardige producten te leveren die de functionaliteit en esthetiek van de badkamer verbeteren, met oog voor de specifieke wensen van elke klant.

Een afspraak maken?